Model Cilou Annys laat gaatje van oude navelpiercing operatief weghalen

Redactie KW

Twee bekende Bruggelingen, die op het eerste zicht weinig met elkaar gemeen hebben, bij elkaar brengen : dat is de insteek van de zomerreeks van ‘Brugsch Handelsblad’. Toch blijken de Brugse bierbrouwer Xavier Vanneste (33) en gewezen Miss België en huidig model Cilou Annys (22) heel wat raakpunten te hebben.

Werken in de horeca, de strijd met de weegschaal, een passie voor zeilen of lopen, Brugs ambassadeurschap : Xavier Vanneste en Cilou Annys bleken tijdens een uniek dubbelgesprek een pak raakpunten te hebben. Ook hun weg als jonge ondernemers naar de top kwam ter sprake.

Cilou: “Er zijn meisjes die op slag beroemd worden, maar voor de meesten is het keihard werken. Toen ik voor de Fashion Week in Milaan was, zaten er in ieder metrowagon vier, vijf modellen. Bij de castings – soms negen op een dag en waarbij je niets verdient – ben je één van de 600 kandidaten. Je kan enkel hopen dat je look in de smaak valt. Verder is het geduld hebben en investeren in je lichaam. Zo sport ik vijf keer per week, let ik op mijn voeding en levensstijl, laat ik – omdat ik zwakke nagels heb – iedere maand valse nagels kleven… Van models verwachten ze nu eenmaal dat ze perfect zijn, zeker bij lingerieshoots. Geen plooitje mag je zien. Zo heb ik in mijn navel een stom gaatje van een piercing uit mijn jeugd en dat zal ik nu operatief laten verwijderen. Dat móét weg, ik krijg er te veel commentaar op. Maar ik mag niet klagen, het gaat nu super, met veel direct bookings. Ik zit al op een zeker niveau, maar nog niet bij de top. Dat is nog een lange weg.”

Xavier : “Je kan ons niet vergelijken. Van mij is het minder een persoonlijke opoffering, maar werken, reizen én geld zoeken. Maar ik heb écht respect voor het professionalisme van Cilou. Ze moet constant bezig zijn met haar imago en lichaam. Wat zij doet, dat is topsport.”

(ON)

Het integrale dubbelinterview met Xavier Vanneste en Cilou Annys lees je deze week in Brugsch Handelsblad

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier