Miummm, het Vlaams Huis van de Voeding in Roeselare is officieel geopend met Claudia en Geike

© Kurt Desplenter
Redactie KW

Op de Rodenbachsite in de Spanjestraat in Roeselare is donderdagavond Miummm, het Vlaams Huis van de Voeding officieel geopend. Onder meer Vlaanderens hobbykok nr. 1 Claudia Allemeersch en zangeres Geike luisterden de opening van het nieuwe doe- en belevingscentrum rond voeding. Op dezelfde site vindt ook het Ondernemingscentrum onderdak en ook dat werd officieel geopend.

Het Vlaams Huis van de Voeding wil naast een uniek doe- en belevingscentrum omtrent voeding ook de plaats zijn waar voedingspecialisten, bedrijven uit de voedingssector en onderzoeksinstellingen mekaar treffen en hun kennis en ervaring delen met geïnteresseerden.

Vlaanderens hobbykok nr. 1 Claudia Allemeersch is de meter van het centrum en zij was er dan ook bij om het Huis van de Voeding officieel in te huldigen.

Op dezelfde site vindt ook het nieuwe Ondernemerscentrum van Roeselare onderdak. Daar gaan creatieve startende ondernemers aan de slag die o.m. op het vlak van voeding actief zijn.

Voorzitter Hendrik Verkest van het Huis van de Voeding, gedeputeerde Marleen Titeca-Decraene, burgemeester Luc Martens van Roeselare en voorzitter Jean de Bethune van de provincieraad leidden de opening in.

Geike Arnaert zorgde voor de muzikale omlijsting.

(Foto’s KD)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare van vrijdag 4 en 11 mei 2012.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier