Zusjes Van Wettere op campagnebeeld kledingcollectie Flair

Redactie KW

Aurélie en Hélène Van Wettere uit Ooigem zijn in alle ZEB-winkels en in verschillende tijdschrijften te zien. De zussen stralen immers op de foto die dient als campagnebeeld voor ‘Love Your Body’, de kledingcollectie van vrouwenblad Flair.

De 17-jarige Hélène Van Wettere is Flairmodel en mocht sowieso voor de campagnefoto’s poseren. De overige plaatsen werden ingenomen door doodgewone meisjes, zogenaamde ‘people’. Een van hen is de 21-jarige Aurélie, de oudere zus van Hélène. Zij werd op zondag 24 april nog vierde in de verkiezing van Eikoningin en kaapte de Missitems Award weg.

People

“De mensen van Flair hadden mij al eens gezien toen ik mijn zus vergezelde”, zegt Aurélie. “Daarom mocht ik als een van de ‘people’ poseren naast Hélène. We werden geschminkt en ons haar werd gedaan. Ook de shoot zelf was heel tof. Het was leuk om eens mee te maken hoe zo’n professionele fotoshoot in z’n werk gaat. VijfTV is zelfs komen filmen!”

Dankzij de fotoshoot prijken de zusjes Van Wettere nu op affiches in alle winkels van keten ZEB, op folders en in de tijdschriften Flair, Feeling en Libelle.

(TV)

Hebt u nieuws voor de rubriek MissToestanden? Mail dan naar missdienaar@kw.be!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier