West-Vlaamse meisjes stralen tijdens Valentijnsshoot in Brugge

Redactie KW

In Hotel Die Swaene in Brugge vond zaterdag de vijfde editie van de Missitems Valentijn Shoot plaats. Tussen de veertien knappe missen vielen ook twee West-Vlaamse schonen te spotten: Elize Daene uit Ettelgem en Vicky Vanhaeke uit Oostrozebeke.

Al voor de vijfde keer organiseerde Missitems zijn sexy ‘Valentijn Shoot’. Veertien bekende en knappe gezichten uit de misswereld poseerden er in sexy lingerie en bruidskledij. Bij de missen, die uit zowel Vlaanderen als Wallonië kwamen, twee meisjes uit onze provincie: Elize Daene uit Ettelgem en Vicky Vanhaeke uit Oostrozebeke.

West-Vlaamse meisjes stralen tijdens Valentijnsshoot in Brugge

Missitems-hoofdredacteur Filip Vanden Berghe en ex-Miss België Cilou Annys. (Foto TV)

Missitems.be is de website waarop al het nieuws over missverkiezingen en modellenwedstrijden te vinden is. Oprichter, bezieler en hoofdredacteur is Bruggeling Filip Vanden Berghe. De Brugse voormalige Miss België Cilou Annys is al een tijdje aan de slag als presentatrice van Missitems TV Magazine en was in die functie ook van de partij in Hotel Die Swaene, waar de fotosessies zaterdag plaatsvonden.

Het resultaat van de fotoshoots vallen binnenkort te bewonderen op www.missitems.be. Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van zoveel vrouwelijk schoon: zowel Elize als Vicky maakten al hun opwachting in onze rubriek ‘Nie Miss’. Bekijk de foto’s van Elize en/of Vicky door op hun naam te klikken. (TV)

West-Vlaamse meisjes stralen tijdens Valentijnsshoot in Brugge


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier