Vleterse Annelien Pauwels vertrokken naar Duitsland voor verkiezing Top Model Of The World

03/03/11 om 16:40 - Bijgewerkt om 16:40

Annelien Pauwels (22) uit Vleteren is vandaag vertrokken richting Duitsland voor haar deelname aan Top Model Of The World 2011. Ze vertegenwoordigt ons land op de verkiezing.

Annelien verblijft van 3 tot en met 18 maart in Duitsland en zal een deel van het land doorkruisen. De verkiezing vindt plaats op woensdag 16 maart. Eerder werd Annelien verkozen tot allereerste Miss Exclusive.

Bruggeling Dirk Vervoort, die vorig jaar bekendheid verwierf door zijn deelname aan vtm-programma 'De Designers', ontwierp een avondjurk voor de Vleterse brunette.

Fotoshoots

Annelien Pauwels poseerde eerder ook al voor enkele fotoshoots van www.missitems.be. Zo was ze te bewonderen op de Ice Shoot 2010 op het Ijssculpturenfestival in Brugge en was ze een van de modellen op de Valentijnsshoot in het Hotel Casselbergh, eveneens in Brugge.

De MissDienaar

Meer foto's van Annelien in haar avondjurk vind je op volgende link: http://bit.ly/fs8KhH. Foto's van de Ice Shoot hier: http://bit.ly/fzp6yv. Annelien heeft ook een eigen profiel op de website van de verkiezing: http://bit.ly/f3ZtcL.