Ulrike Delobelle dingt naar de titel van Leie-Ambassadrice

Redactie KW

De 26-jarige Ulrike Delobelle is een van de twaalf kandidates voor de titel van Leie-Ambassadrice. Na eerdere ereplaatsen bij Miss Gent en Miss Eikoningin hoopt ze deze keer op het hoogste schavotje te staan.

Ulrike Delobelle is afkomstig van Kortrijk maar woont sinds enkele maanden in het rustige Oekene. “Via mijn deelname aan Miss Gent hoorde ik niets dan positiefs over deze verkiezing. Ik moest dan ook niet lang nadenken om mij in te schrijven”, vertelt Ulrike. De winnares moet de Leiestreek een jaar lang vertegenwoordigen. “Ik ben van plan om diverse museums te bezoeken om zo wat meer te weten te komen over de omgeving.”

Op haar achttiende sloot de kandidate zich aan bij een modellenbureau. “Zo kon ik een mooi portfolio samenstellen en kon ik toch van verschillende ervaringen genieten. Ik vind dat je alles wat je kunt meepikken ook moet doen.” Gefascineerd door haar uiterlijk is ze niet. “Ik ben er niet zo heel veel mee bezig. Ik ben sowieso mager en heb eigenlijk nog nooit op mijn eten moeten letten. Ik mag eten wat ik wil, er komt toch niets bij. Langer dan 20 minuten sta ik ‘s ochtends niet in de badkamer.”

De nieuwe Leie-Ambassadrice wordt op 14 mei verkozen.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier