Twee West-Vlaamse meisjes op podium Miss Elegantie 2015

We herkennen van links naar rechts Kelly Rosseel, Shania Labeye en Milanzh Rasule. © Foto EDL
Redactie KW

Shania Labeye uit Brasschaat is Miss Elegantie 2015, Kelly Rosseel uit De Panne werd eerste eredame en Oostendse Milanzh Rasule tweede eredame.

Op zaterdag 8 augustus was er opnieuw de verkiezing van Miss Elegantie. De organisatie kreeg de medewerking van het Comité Miss België die, na vijf jaar stilte, vorig jaar de wedstrijd opnieuw inrichtte. Shania Labeye uit Brasschaat werd de nieuwe Miss Elegantie 2015 en de opvolgster van Titsia Brabants, Miss Elegantie 2014. Kelly Rosseel uit De Panne en Milanzh Rasule uit Oostende werden respectievelijk eerste en tweede eredame.

Show gepresenteerd door Annelies Törös

De dag startte voor het publiek om 13.30 uur met een rondrit met de 20 finalisten in een oldtimer doorheen de hoofdstraten van De Panne. Omstreeks 14.30 uur werd het mooie gezelschap ontvangen aan de Leopold I Esplanade gevolgd door de verkiezingsshow. Voor de vele kijklustigen was het dan ook genieten, en dit onder een stralend zonnetje, van de verkiezing die bestond uit vijf defilés en dance-acts in bikini, eigen jurk, jurk van lokale handelaars, strandjurk en short met topje. De show werd vlotjes gepresenteerd door Miss België Annelies Törös, terwijl de jury onder voorzitterschap van Jacqueline Clauw, directeur Toerisme De Panne, de punten en opmerkingen noteerden.

Tijdens de afterparty in een volgelopen tent op het strand werd de uitslag bekendgemaakt en werd Shania Labeye uit Brasschaat gekroond tot nieuwe Miss Elegantie 2015. Net zoals haar twee eredames Kelly Rosseel uit De Panne en Milanzh Rasule uit Oostende werden de dames overladen met een pakket mooie prijzen, die ter beschikking gesteld werden door de vele sponsors. De avond, of liever de nacht, werd afgesloten met een spetterend vuurwerk.

(EDL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier