Stem voor de babe van jouw favoriete voetbalploeg

26/05/11 om 13:18 - Bijgewerkt om 13:18

Tot midden juli kunnen alle voetbalfans stemmen op hun favoriete voetbalploeg. De bedoeling? Een sexy, maar tegelijk serieuze zoektocht naar de populairste club in België. Stem vandaag nog op jouw favoriete - West-Vlaamse - ploeg!

De mensen van www.pinoffs.be gaan op zoek naar de favoriete voetbalclub - of -vereniging voor de groenzwarten onder ons - in België.

Uitkleden maar!

Daarvoor hebben ze geen saaie poll op hun website geplaatst, maar een spannende wedstrijd met knappe jongedames in de hoofdrol. Per duizend stemmen spelen de supporters een foto uit de sexy fotoshoot van hun favoriete voetbalbabe vrij. Hoe meer stemmen, hoe meer kledingstukken het model uittrekt.

Bij 6.000 stemmen staat het model volledig naakt, artistiek verantwoord. Vanaf de 7.000ste begint ze te strippen in de reservetenue enzovoort. Met andere woorden: hoe meer fans, hoe meer pin-ups!

Ook in provinciale

22 van de populairste ploegen in België zijn al ingeblikt en hebben een pin-up die staat te popelen. Ook Cercle en Club Brugge, KV Kortrijk, Zulte Waregem en KV Oostende horen bij die lucky few.

Maar ook jouw ploeg, of die nu uitkomt in vierde nationale of provinciale, maakt kans op een fotoshoot. Elke ploeg die nog geen fotoshoot heeft en aan 3.000 geregistreerde supporters geraakt wint een volledige fotoshoot met pin-up in eigen clubtenue. KV Patronaat Gits bijvoorbeeld pronkt momenteel op de negentiende plaats met 81 fans.

Pin-up worden?

Binnenkort staan er nieuwe fotosessies op het programma. Daarvoor zoeken de mensen van Pinoffs nog modellen. Interesse? Mail dan als de bliksem een foto naar info@pinoffs.be!

(TV)

Lees meer over: