Shana en Elize uit Varsenare en Ettelgem schitteren in videoclip Robert Abigail

Redactie KW

Terwijl Shelly Coorens probeert om verkozen te worden tot knapste Clubsupporter, zit ook haar jongere zus Shana niet stil. Samen met haar goede vriendin Elize Daene uit Ettelgem speelde ze mee in de nieuwe videoclip van de Nederlandse dj Robert Abigail.

De Nederlandse deejay Robert Abigail is een internationale ster. Hij scoorde al verschillende zomerhits, waaronder de bekende nummers Mojito song en Merengue. Voor de videoclip bij het nummer Culo, dat Robert Abigail maakte samen met DJ Rebel en M. O., ging de deejay op zoek naar vrouwelijke schoon.

Babes met miss-ervaring

Twee van de babes die schitteren in de videoclip zijn Shana Coorens (19) uit Varsenare en Elize Daene (18) uit de Klokkeput in Ettelgem. De twee hebben verschillende gezamenlijke hobby’s: supporteren voor Club Brugge, shoppen en uitgaan. En beiden namen ze deel aan dezelfde missverkiezing, zij het in een andere editie. Shana was dit jaar finaliste Miss Coast Belgium, Elize deed het haar vorig jaar al voor.

“Ik hoorde in mijn auto op Q-Music dat er mensen gezocht werden voor de nieuwe videoclip van Robert Abigail”, zegt Elize. “Ik heb meteen aan Shana gevraagd of ze ook wilde meedoen. We hebben allebei een foto en gegevens van onszelf gemaild en werden geselecteerd voor de clip.”

“Het is wel een grote ervaring geweest”, klinkt het in koor. “Het was tof om eens te zien hoe de opnames van zo’n videoclip in hun werk gaan. We komen ook vrij vaak in beeld, we mogen tevreden zijn. We zijn ver gereden zonder zeker te zijn dat we in beeld zouden komen.”

(TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier