Oostendse Bo Cocquyt ambassadrice voor Belgian Bowl

05/03/11 om 14:12 - Bijgewerkt om 14:12

De uit Oostende afkomstige Bo Cocquyt is een van de ambassadeurs voor de 'Belgian Bowl', die op 4 juni plaatsvindt in Oostende. Het hele weekend zendt Gunktv de making-off van de 'Belgian Bowl photoshoot' uit.

Op 4 juni vindt in Oostende de Belgian Bowl plaats, zeg maar de Belgische versie van de in de VS waanzinnig populaire 'Super Bowl'. De Belgian Bowl is de 24ste editie van de Belgische finale in het American Football.

Oostendse ambassadrice

De Oostendse Bo Cocquyt, in het verleden al eredame in Miss Coast Belgium en Miss Beach, is samen met Agar Dedeene, Lieve Abbas en Franky De Smet-Van Damme van Channel Zero ambassadeur voor de Belgian Bowl.

Als ambassadrice poseerde Bo, die vandaag de dag in Puurs woont bij haar vriend en Bornem Titans-speler Dieter, in een heuse 'Belgian Bowl photoshoot'. De making-of daarvan is het hele weekend te zien op Gunktv.

Alles op alles zetten

'Toen mij gevraagd werd om mee te werken aan de promotiecampagne om de Belgian Bowl bekend te maken, was ik meteen enthousiast', zegt de 20-jarige Bo. 'Ik zal alles op alles zetten om mijn steentje bij te dragen. Een ideale situatie voor mij zou zijn dat de West-Vlaanderen Tribes, toch nog altijd een ploeg uit mijn geboortestad, het zouden opnemen tegen de Bornem Titans. Dat houdt de kerk in het midden en de beste zal wel winnen.' (lacht)

Nog West-Vlaams bloed

Ook de 22-jarige Mieke De Vlieger uit Maldegem werkte mee aan de reclamecampagne als make-upartieste voor de fotoshoot.

De MissDienaar

Meer info op www.belgianbowl.be. Fans van Bo kunnen terecht op www.bococquyt.be.

Lees meer over: