Malou Soetaerts uit Westkerke neemt deel aan verkiezing Mrs. Europe

Redactie KW

Op zondag 17 november neemt Malou Soetaerts in Oekraïne deel aan de verkiezing van Mrs. Europe. Malou is een Limburgse van geboorte, maar al jaren ingeburgerd in Oudenburg.

De verkiezing van Mrs. Europe vindt dit jaar plaats in Odessa, Oekraïne. De 41-jarige Malou Soetaerts uit Westkerke zal er ons land vertegenwoordigen. “Ik ben geselecteerd op basis van mijn deelname vorig jaar aan Miss De Luxe. Een hele eer voor mij toen Christel Verhelst van de organisatie Miss De Luxe mij uitkoos”, verzekert Malou, mama van Celine en Camille. De winnaar mag daarna Europa vertegenwoordigen in de verkiezing van Mrs. World.

“De verkiezing van Mrs. Europe 2013 is gelinkt aan Amnesty International, want alle deelnemers hebben de taak op te komen voor vrouwenrechten in de hele wereld”, vertelt Malou enthousiast. “Het wordt dus geen missverkiezing als een ander, want we moeten hierover een voordracht geven in het Engels.” Dat zal voor de Oudenburgse geen probleem zijn, want Malou spreekt naast Nederlands vloeiend Frans, Engels en Duits.

(LIN)

Meer in Krant van West-Vlaanderen editie De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier