Kiara uit Moorslede is lief van Maxime Lestienne, maar gebruikte andere naam

Redactie KW

De Moorsleedse schone had eerder ook al een relatie met jong talent Matthias Bossaerts, momenteel aan de slag bij Manchester United.

Vermoedelijk wilde Kiara Vanlerberghe wat langer in de anonimiteit blijven en zodoende stelde ze zichzelf aan de zijde van profvoetballer Maxime Lestienne voor als ‘Charlotte’ op het Gala van de Gouden Schoen vorige week woensdag. Helaas voor Kiara, want het mysterie werd er alleen groter door en enkele alerte speurneuzen ontdekten haar echte identiteit.

Op de hoede voor paparazzi

En dat is dus Kiara Vanlerberghe, afkomstig uit Moorslede en part-time model. De vakpers zal het meisje als een authentieke WAG bestempelen, want twee jaar geleden stond ze nog aan de zijde van een andere voetballer. Toen verhuisde ze, zelf amper 18, mee met haar toenmalige vriend Matthias Bossaerts naar Engeland, zo was toen te lezen in Krant van West-Vlaanderen. Bossaerts, opgeleid bij Anderlecht, zette toen als 16-jarige zijn handtekening zette onder een contract bij Manchester United. “In de eerste plaats zal ik er Mathias ondersteunen, maar ik hoop daar mijn modellencarrière te lanceren”, zei ze toen. Ze gaf ook aan op haar hoede te zullen zijn voor de Engelse paparazzi. “‘Ook hier zijn mijn ervaringen met de pers niet louter positief, maar daar is het nog 100 keer erger”, zei ze toen.

Schorsing

Intussen liet Kiara Engeland alweer een tijdje achter zich en is ze nu de vriendin van Club Brugge-speler Maxime Lestienne. Ze kwamen samen naar de uitreiking van de Gouden Schoen, waar Lestienne medefavoriet was met de latere winnaar Thorgan Hazard.

Lestienne werd vorig jaar nog gesanctioneerd omdat hij tijdens een interlandweek zijn vriendin had meegenomen naar het spelershotel. Vermoedelijk kostte een bezoekje van Kiara hem dus een schorsing van zes maanden.

(FV)

>> Lees de reportage over Kiara’s verhuizing naar Engeland uit 2012 en de Zomerbabbel met de Moorsleedse schone uit 2013 in bijlage

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier