Kevin Verstraete uit Ingelmunster is kandidaat neemt Mister Belgian Style 2013

Redactie KW

De 20-jarige Kevin Verstraete is een van de kandidaten voor de verkiezing van Mister Belgian Style 2013. Kevin hoopt de halve finale te halen en met wat geluk misschien de finale, die op 18 november in Tienen plaatsgrijpt.

Via fotoshoots kwam Kevin in de wereld van de misterverkiezingen terecht. “Via internet deed ik een oproep dat ik graag als fotomodel wilde poseren”, zegt Kevin. “Diverse fotografen namen met mij contact op. Samen met mijn vriendin deed ik een eerste fotoshoot en we vonden dat het goed was. Later ging ik alleen naar fotoshoots in Frankrijk en Antwerpen”.

Zelf gecontacteerd

Kevin werd zelf gecontacteerd door de organisatie van Mister Belgian Style 2013, met de vraag of hij wilde deelnemen. “Ik ging direct langs bij de scoutingsverantwoordelijke voor verdere informatie. Ik weet ook heel goed dat niet al de verkiezingen even goed worden georganiseerd. Ik wilde dus zekerheid. Toen de verantwoordelijk voldoende uitleg verstrekte heb ik ja gezegd en ik ben dus een van de kandidaten voor de lichting 2013. De campagne is pas begonnen. De halve finale heeft plaats op 6 oktober en de finale op 18 november in Tienen.

(PD)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Izegem

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier