Hannelore Bulcke uit Bredene is Miss Présence 2016

Redactie KW

Miss Présence is de verkiezing die staat voor het ietsje meer ‘extravagantie’. Het doel van de verkiezing is om de diva in de kandidaten naar boven te halen.

Er werden verschillende workshops georganiseerd, er werd stijladvies gegeven en zelfs een volledige make-over. Ook kregen alle finalisten de gehele campagne een personal training.

De 23-jarige Hannelore Bulcke is studente orthopedagogie aan de hogeschool in Gent en zit momenteel in haar tweede jaar. Begin april werd zij met brio gecast in Gent en kon het verkiezingsavontuur beginnen. Zes maanden lang werd Hannelore begeleid door een personal trainer om te sporten. Promodagen werden georganiseerd en actes de présence geven op verschillende evenementen leverden heel wat punten op.

Tijdens de finale scoorde Hannelore bijzonder goed in haar opening over wie zij is en waar zij allemaal voor staat in het leven. Een dansact behoorde ook tot de proeven en later werd er gedefileerd in kledij van de sponsors. Een proef waarin zij hun eigen stijl mochten tonen en zelf becommentariëren hoe ‘présence’ er zou moeten uitzien leverde voor Hannelore extra punten op. Uiteindelijk werd Hannelore verkozen tot Miss Présence 2016, voor eerste eredame Dorien De Coessemaecker uit Blanden en tweede eredame Mégane Roussel uit Kontich.

Miss Présence Hannelore Bulcke zal nu een jaar lang het exclusieve gezicht worden van tal van zaken en producten, en zal deze ook het gehele jaar op tal van evenementen te zien zijn. Zij mocht een prijzenpakket in ontvangst nemen waaronder een bezoek aan Disneyland, kledij en een propvolle goodiebag, een weekendtrip en nog zoveel meer.

Miss Présence bezit de officiële licentie om deel te nemen aan Miss Tourism World 2015 op het eind van het jaar in Bangkok. Daar zal Hannelore van 4 tot 21 december Belkgië vertegenwoordigen op deze internationale erkende verkiezing met 30 landen die staat voor schoonheid en toerisme over de gehele wereld.

(JC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier