FOTOSPECIAL: Wie wordt het covermodel van de Vakantiekrant?

18/04/12 om 11:29 - Bijgewerkt om 11:29

Uit de vele inschrijvingen voor de zoektocht naar ons covermodel kozen we onlangs twintig meisjes. Zij kwamen zich in Thermen R in Rumbeke voorstellen aan onze vakkundige jury.

Voor het eerst gaat de Krant van West-Vlaanderen op zoek naar een covermodel voor de Vakantiekrant. Vorig jaar sierde Miss België Justine De Jonckheere uit Wevelgem nog die cover en verschillende reportages binnenin de krant, maar dit jaar zoeken we zélf ons model.

Fotosessie

Tientallen meisjes schreven zich in voor de wedstrijd. Uit die vele inschrijvingen koos onze jury twintig deernes. Negentien knappe jongedames - eentje stuurde haar kat - kwamen zichzelf onlangs in Thermen R in Rumbeke voorstellen. Na een babbeltje met met de jury volgde een fotosessie in groep en een individuele bikinishoot.

Tien gelukkigen

Na beraad koos de jury tien meisjes uit. Die worden deze week voorgesteld in de Krant van West-Vlaanderen. Uit die tien meisjes kunnen onze lezers hun favoriete covermodel voor de Vakantiekrant kiezen.

Hierbij alvast een voorsmaakje bij wijze van een kleine fotospecial. Wie nog in de running is, verklappen we uiteraard nog niet.

(TV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen.

Lees meer over: