Finale Miss Coast Belgium 2014 zaterdagavond in het Kursaal in Oostende

Redactie KW

Elf West-Vlaamse meisjes doen zaterdagavond een gooi naar het kroontje van Miss Coast Belgium 2014.

Miss Coast Belgium is intussen aan haar 12de editie toe. Een missverkiezing waarvan fun, respect en groepsgeest de hoekstenen vormen. Miss Coast zet zich in samenwerking met de finalistes in voor een goed doel. Dit jaar wordt Autimismus vzw gesteund, een vereniging die mensen met autisme helpt en bijstaat in hun weg naar zelfstandig wonen. Naar goede gewoonte willen de organisatoren de kandidates ook een aantal leuke evenementen aanbieden.

Elf West-Vlaamse meisjes

Elf van de twintig finalistes zijn West-Vlaamse meisjes: Saïda Chebil (Knokke), Shirley Zeebroek (Eernegem), Céline De Brock (Brugge), Julie Van Acker (Bredene), Kylie Vermeulen (Izegem), Nina Desseyn (Ichtegem), Joy Vanmellaerts (Meulebeke), Marieke Catry (Brugge), Cynthia Dierinck (Veurne), Charlotte Bulcke (Bredene) en Stephanie Devuyst (De Haan).

Het te winnen prijzenpakket is indrukwekkend met als eerste prijs een wagen Ford KA. Er zijn speciale prijzen voorzien voor de winnares van de Publieksprijs, Miss Sympathie, Prijs van de Organisatie, Miss Items Award, Sunspa Benelux Prijs en Best Personal Act.

Reis naar Turkije

Zaterdag 27 september vindt om 20 uur de finaleshow plaats in Casino Kursaal Oostende. Tickets aan 35 euro worden aan de ingang aangeboden. Op het programma staan een wervelende show met onder meer een persoonlijke voorstelling en acts van de finalistes, defilés in strand-, lingerie- en bruidskledij, en tussendoor een terugblik op de reis naar Turkije en activiteiten in de aanloop naar de finale.

(LC, foto LC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier