Ellen uit Ruddervoorde als Miss Multiverse Belgium naar Punta Cana voor finale

Redactie KW

Ellen Bacquaert (18) is de eerste Miss Multiverse Belgium. Die titel behaalde ze tijdens een spannende wedstrijd in het Diamantpavilioen aan het MAS in Antwerpen.

Miss Multiverse werd dit jaar voor de eerste keer in België werd georganiseerd. “Het is een zoektocht naar een meisje met persoonlijkheid en een natuurlijke uitstraling. De juiste maten hebben is ook wel belangrijk want de winnares van de grote finale in Punta Cana op 16 november sleept een internationaal modellencontract in de wacht,” vertelt Ellen.

Op dit moment is Ellen al in de Dominicaanse Republiek om er te strijden tegen meisjes uit dertig verschillende landen. Ze zal tijdens de wedstrijd jurken dragen van de bekende designer Dirk Vervoort, die eerder al voor ex-Miss België Cilou Annys ontworp.

“Ik denk niet aan winnen. De ervaring die ik daar zal opdoen is belangrijker voor mij. Ik krijg er catwalktraining van de persoon die dit ook doet voor het Amerikaanse televisieprogramma America’s next topmodel. Ik krijg ook mediatraining, logeer in een luxeresort en mag samenwerken met topmensen uit de mode- en showbizzwereld. Wat kan een achttienjarig meisje meer wensen? Maar ik zal me wel smijten.”

Meer in de Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode, editie Torhout

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier