Drie Roeselaarse kanshebbers voor titel Batjesprinses 2017

02/04/17 om 20:03 - Bijgewerkt om 20:02

Twaalf finalisten dingen op zaterdag 24 juni naar de titel van Batjesprinses in Roeselare. Daarbij zitten er drie uit Roeselare zelf.

Drie Roeselaarse kanshebbers voor titel Batjesprinses 2017

De twaalf kandidates voor Batjesprinses, de winnares wordt verkozen eind juni, tijdens de Batjes. © STEFAAN BEEL

Vorig jaar werd de verkiezing van Batjesprinses voor het eerst sinds lang opnieuw georganiseerd. Dat bleek toen een voltreffer, Karen Windels mocht trots het kroontje opzetten. Het was meteen de perfecte invulling voor de zaterdagavond tijdens de jaarlijkse Batjes en dat zal ook dit jaar op 24 juni het geval zijn.

In totaal zijn er dit jaar twaalf kandidates uit heel de provincie de er van dromen om een jaar lang de ambassadrice van Roeselare te zijn. Daarbij ook drie dames uit de stad zelf: Nicki Vangeesdalle, Sharon Verbrugghe en Tascha Merckx uit Rumbeke. De komende weken staan er heel wat activiteiten op het programma. Zo is er een mediatraining, catwalktraining en er staan ook heel wat bezoekjes op het programma. "Het is belangrijk dat de Batjesprinses ook weet waar Roeselare voor staat", aldus organisatrice Yana Parmentier Leman.

(TD)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!