Drie deernes uit regio Tielt dingen naar kroontje Miss West-Vlaanderen

Redactie KW

Stephanie Vandecasteele uit Tielt, Maxime Pieters uit Dentergem en Wendy Durieu uit Meulebeke hebben hun zinnen op de titel van Miss West-Vlaanderen gezet. En stiekem dromen ze ook al van de Miss België-verkiezing.

Stephanie Vandecasteele (21) studeert Onthaal en Public Relations en is toe aan haar eerste missverkiezing. “Ik had niet verwacht dat ik bij de twintig finalistes zou zitten, maar ben natuurlijk in de wolken”, glundert ze. “Miss West-Vlaanderen wordt één groot avontuur.”

Maxime Pieters is een 18-jarige eerstejaarsstudente Biomedische Wetenschappen. “Een vriendin schreef me in voor de verkiezing”, vertelt ze. “Het is wel een beetje wennen, maar het is een unieke ervaring die je maar één keer in je leven meemaakt. We zien wel wat er gebeurt.

De derde kandidate is Weny Durieu, een 21-jarige studente verpleegkunde. “Toen ik op de preselectie arriveerde en al die meisjes zag, dacht ik : wat doe ik hier ? Ik had dan ook geen enkele ambitie. Het was dus een grote verrassing toen ik vernam dat ik finaliste was”, glimlacht ze. Maar natuurlijk droomt ik, zoals elk meisje, ervan om ons land als Miss België te mogen vertegenwoordigen.”

(TV)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Tielt

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier