Cindy Sabbe uit Stalhille is finaliste Miss Benelux

Redactie KW

Cindy Sabbe uit Stalhille is een van de twintig finalistes in Miss Benelux. De finale vindt plaats in september. De finalistes trekken er eerst een weekje op uit naar Egypte.

Cindy Sabbe is een geboren en getogen Stalhilse. Haar voornaamste hobby is countrydansen, maar ze houdt ook van tekenen, computerspelletjes en modellenwerk.

Gepest als kind

Cindy is een van de twintig finalistes in Miss Benelux. Toch is de blondine niet erg zelfzeker. “Ik heb eigenlijk niet zo veel zelfvertrouwen dat ik ganse dagen loop te pronken met mijn lichaam. Ik doe dit ook wel een beetje om wat steviger in de schoenen te staan. Als kindje werd ik wel eens gepest, kreeg ik zelfs opmerkingen over mijn uiterlijk en mijn lange blonde haren. Ik ben er echter de vrouw niet naar om me in een hoekje te drummen. Maar globaal ben ik uiteraard best tevreden over mijn uiterlijk.”

Voetjes op de grond

De blonde schone krijgt veel positieve reacties op haar deelname aan Miss Benelux, maar ze gaat niet zweven. “Zowel familie, vrienden als mijn vriend zijn heel trots. Ook mijn Facebookpagina staat vol met positieve boodschappen van vrienden en kennissen. Die aandacht is wel tof, maar daardoor ga ik als persoon heus niet veranderen of naast mijn schoenen lopen. Zelfs als ik Miss Benelux zou worden, zou ik niet veranderen.”

(PA)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Brugsch Handelsblad.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier