Cilou Annys straks naakt in Playboy?

Redactie KW

Sinds enkele dagen circuleert op het internet een naaktfoto van Cilou Annys. De Brugse Miss België 2010 begrijpt niet hoe de foto kon uitlekken. Ondertussen sluit ze niet langer een fotoshoot voor blootblad Playboy uit.

De website clint.be publiceerde vorige zaterdag een zwart-witfoto van een halfnaakte Cilou Annys. De foto is niet schokkend of vulgair, maar geeft wel een beeld van de ontblote boezem van de Brugse ex-Miss België. De foto werd enkele maanden geleden genomen, maar was niet voor publicatie bedoeld.

Nu – bijna – iedereen de blote boezem van Cilou kon bewonderen, vroegen wij ons af of de Brugse schone een shoot voor naaktblad Playboy zou zien zitten. Iets wat ze in het verleden nog uitsloot. “Het hangt af van wat ze van mij verwachten. En van het bedrag natuurlijk. Maar de foto’s van Playboy zijn natuurlijk helemaal anders dan de foto die nu uitgelekt is. Wat niet wegneemt dat ik vind dat je moet openstaan voor andere zaken. Als ze komen met een voorstel wil ik luisteren. Maar ik sta er niet voor te springen.”

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie het Brugsch Handelsblad.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier