Cilou Annys is zwanger van haar eerste kindje

Tim Vansteelandt
Tim Vansteelandt Adjunct-hoofdredacteur

Voormalig Miss België Cilou Annys uit Brugge en haar vriend Désiré Steevens verwachten een kindje. De 24-jarige geeft toe dat de zwangerschap als een verrassing kwam. “Ik wilde eigenlijk nog vier jaar wachten”, zegt ze.

De Brugse schone is drie maanden zwanger, vertelt ze in een interview met hoofdredacteur Filip Vanden Berghe van Missitems.be, eveneens een Bruggeling. “Het was een verrassing, de zwangerschap was niet gepland”, zegt ze. “Ik wilde eigenlijk nog vier jaar wachten. Maar ik denk dat zoiets op zich nooit echt goed uitkomt. Maar het kindje is zeker welkom.”

Het model beseft dat de zwangerschap haar carrière zal beïnvloeden. “Momenteel werk ik nog fulltime”, klinkt het. “Ik zal dat zo lang mogelijk blijven doen, maar dan zullen er een aantal maanden zijn waarin ik iets te veel buik heb. En daarna ook iets te weinig buik, want op het einde kan ik misschien wel poseren met zwangerschapsmode. In die tussenperiode heb ik voldoende andere dingen te doen, zoals de babykamer, de geboortelijst enzovoort.”

Cilou Annys is zwanger van haar eerste kindje

Cilou Annys werd op 10 januari 2010 verkozen tot Miss België. Ze werkt als model en is sinds vorig jaar aan de slag als presentatrice van het Missitems Magazine op de digitale zender Stories TV.

(TV)

https://vimeo.com/144458287

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier