Cheyenne De Coninck wil in de finale van Miss België raken

Redactie KW

De Otegemse Cheyenne De Coninck zou graag geselecteerd worden voor de finale van Miss België en rekent daarbij op de steun van sms’end Vlaanderen.


De blondine maakt alvast kans om haar doel te halen. Op de Miss West-Vlaanderenverkiezing kon ze een Crown Card bemachtigen. Met deze Crown Card, uitgereikt door de organisatie achter Miss België, was ze nog één van de ongeveer 60 meisjes die kans maken op een finaleticket voor het nationale kroontje. Vooraleer halfweg oktober de 20 finalistes bekend worden gemaakt, dienden de meisjes maandag nog ‘les te volgen’ bij Herman De Croo in het parlement en woensdag daarover een proef af te leggen.

Deze week kregen de kandidaten ook nog een laatste uitdaging van de organisatie. Ze moeten in één week tijd zoveel mogelijk sms’en achter hun naam krijgen. Deze uitdaging telt mee voor een derde van de punten om geselecteerd te worden. Wie de Otegemse graag in de finale van Miss België ziet, stuurt een sms met daarin MWV5 naar 6665. Stemmen kan tot zaterdag 4 oktober om 12 uur.

(GVZ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier