Celien Vanhaezebrouck verkozen tot stadsambassadrice van Menen

Celien Vanhaezebrouck werd zaterdagavond verkozen tot nieuwe stadsambassadrice van Menen. © MPM
Redactie KW

Op zaterdagavond streden 27 augustus streden vijf dames om het kroontje van stadsambassadrice in Menen. Het werd een zeer spannende show waarin Annelies Willems, Sofie Van Belleghem, Aloysia Vandenabeel, Melissa Vanhalst en Celien Vanhaezebrouck elk meer dan hun beste beentje voorzetten.

De vijf meisjes moesten zich bewijzen aan de hand van een aantal aangepaste proeven: als eerste mochten de dames zich voorstellen, daarna volgde een quiz en voor de pauze was er een proef rond kindergrime waar de vijf kandidates een piraat mochten maken van vijf gekozen kinderen. Na de pauze was er een eigen voorstelling waarin winnares Celien een mooie dansact in elkaar had gestopt. Als laatste was er de spontane proef waarin willekeurig vragen gesteld werden aan de meisjes.

Het werd even emotioneel toen Malika Bouttelisier, de vorige stadsambassadrice, haar lintje doorgaf aan Celien. “Ik ben zo gelukkig,” zei Celien meteen na afloop. “Ik had er ergens wel op gehoopt en het betekent veel voor mij dat ik verkozen ben. Ik zal hard mijn best doen een goede vertegenwoordigster te zijn van de stad.

(TDL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier