Bo Cocquyt uit Oostende in finale Miss Antwerpen

Redactie KW

De uit Oostende afkomstige Bo Cocquyt is een van de finalistes voor Miss Antwerpen. Bo schreef zich in voor Miss West-Vlaanderen, maar mocht aan die verkiezing niet deelnemen omdat ze in november naar Puurs verhuisde.

Bo Cocquyt (20) is geboren en getogen in Oostende, maar woont sinds november 2010 in Puurs met haar vriend Dieter. Bo werkt immers als chemisch laborante bij Pfizer in Puurs.

Miss Antwerpen

Omdat Bo niet meer gedomicilieerd is in onze provincie, mag ze niet deelnemen aan Miss West-Vlaanderen. Ze werd doorverwezen naar de preselectie voor Miss Antwerpen en wist zich te plaatsen voor de finale.

“Het is moeilijk om als West-Vlaamse deel te nemen aan Miss Antwerpen. Als ik posters hang in Oostende vinden ze dat raar omdat ik deelneem aan Miss Antwerpen, maar als ik er in Antwerpen hang vinden ze dat vreemd omdat ik een West-Vlaamse ben”, lacht ze.

Ervaring troef

Bo Cocquyt is niet aan haar proefstuk toe. Ze werd eerder eerste eredame en ‘Miss Sympathiek’ in Miss Coast Belgium, tweede eredame in The Model Factory en won de persprijs en de titel ‘Miss Personality’ bij Miss Beach. Bo poseerde ook al voor verschillende fotografen.

Bo volgen kan op haar website www.bococquyt.be.

(TV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier