Babette Defoort en Jacky Vranken tot Mannequin 2017 gekroond op Roeselaarse Jaarbeurs

© STEFAAN BEEL
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Zaterdagavond was er de finale van Mannequin en Fotomodel als onderdeel van de Jaarbeurs.

Tijdens de Jaarbeurs in Roeselare vindt traditioneel de finale van Mannequin en Fotomodel plaats, de modellenwedstrijd waarbij het verleden al grote namen zoals Elise Crombez, Evy Gruyaert en Veronique De Kock gelanceerd werden. Die laatste staat sinds jaar en dag in voor de presentatie van de avond.

De finale vond in de Conferentiezaal plaats. Daarbij streden zowel mannen als vrouwen voor de titel Mannequin of Fotomodel, er was ook een publieksprijs. Als mannequin is het vooral belangrijk om op de catwalk te scoren. De categorie fotomodel werd in het leven geroepen om meisjes met heel wat uitstraling, maar onvoldoende lengte een kans te geven.

Na een spannende avond werd Babette Defoort uit Heule tot Mannequin 2017 uitgeroepen in de categorie dames. Bij de heren werd Jacky Vranken uit Bredene dé Mannequin 2017. Een toch wel opmerkelijke prestatie voor iemand van 58 jaar ! Fotomodel bij de dames werd Margot Van Mol uit Harelbeke, bij de heren werd dat Wouter Lapon uit Zonnebeke. Mayday Samyn uit Menen won de publieksprijs.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier