Alien Decock uit Wevelgem naar Miss Asia Pacific

Redactie KW

Alien Decock uit Wevelgem vertegenwoordigt binnenkort ons land in de verkiezing van Miss Asia Pacific World. Dat is een verkiezing waaraan 71 landen uit vijf verschillende continenten deelnemen.

Alien Decock is een 23-jarige studente Stedenbouw en ruimtelijke planning uit Wevelgem. In haar vrije tijd beoefent ze volleybal, maar ze is al een tijdje out met een knieblessure.

Alien vertegenwoordigt binnenkort ons land op Miss Asia Pacific World, een verkiezing waaraan 71 landen uit vijf verschillende continenten deelnemen. Op 23 mei vertrekt de Wevelgemse richting Zuid-Korea. De verkiezing zelf vindt plaats op 4 juni op het gloednieuwe drijvende eiland op de Han rivier in Seoul.

Vooral genieten

“Of ik deze verkiezing kan winnen weet ik niet”, zegt ze. “Als blond meisje is dat in Azië misschien wat moeilijk. Ik zal vooral mijn uiterste best doen en genieten van de ervaring, het land en de cultuur. Wie weet kan ik wel een plaatsje in de top 15 bemachtigen! Dat zou al heel fijn zijn.”

Wie Alien wil steunen, kan haar aan de titel van Miss Asia Pacific World Photogenic helpen door gratis te stemmen op de website www.missasiapacific.tv.

(TV)

Meer in de Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode De Leie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier