25 missen bezoeken Meifoor in Brugge

Missitems verwelkomde liefst 25 missen en eredames. © Missitems
Redactie KW

Missitems heeft dinsdagavond 25 missen en eredames uit Vlaanderen en Wallonië uitgenodigd voor een bezoek aan de Meifoor. Onder hen liefst acht West-Vlaamse deernes.

Missitems, een website die al het nieuws rond missverkiezingen bundelt, nodigt elk jaar een mooi gezelschap van missen uit op de Meifoor in Brugge. Hoofdredacteur en Bruggeling Filip Vanden Berghe mocht liefst 25 missen en eredames uit Vlaanderen en Wallonië verwelkomen.

De West-Vlaamse meisjes.
De West-Vlaamse meisjes.© Missitems

Acht meisjes kwamen uit onze provincie: Kimberly Feys uit Sint-Andries, Kiani Plattenbos uit Blankenberge, Jennifer Den Haese uit Blankenberge, Shany Dejonckere uit Bossuit, Charlotte Bulcke uit Bredene, Riann Christiaens uit Zwevegem en Delphine Taelman uit Harelbeke.

Het gezelschap genoot van een tiental foorattracties en aansluitend was er een competitie tussen een ploeg van het Brugse stadsbestuur, een team van Brugse journalisten en twee teams met enerzijds Vlaamse en anderzijds Waalse missen. Het waren de Waalse meisjes die wonnen, voor het stadsbestuur en de Vlaamse meisjes.

(TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier