Miss Coast Belgium-finaliste Liesbeth Debruyne

Redactie KW

Voor finaliste Liesbeth Debruyne nadert de ontknoping in de race naar het kroontje van Miss Coast Belgium. Zaterdag 13 september vindt in het Casino Kursaal van Oostende de verkiezing plaats. Zij blijft er evenwel heel kalm bij.

„In die voorbije weken en maanden heb ik veel bijgeleerd”, zegt de leerlinge van de afdeling 6de Latijn-wetenschappen aan het Immaculata-instituut van De Panne. „Door mijn deelname ben ik veel opener geworden. Ook durf ik nu meer. Met hulp te vragen, heb ik niet langer moeite.”

Geen jaloezie

Van de voorbije maanden bewaart ze aangename herinneringen aan de groepsreis naar Turkije en aan de Zomertoer. „In Turkije kregen we uitleg over ons mediadossier. Onder leiding van dansschool Gevada leerden we onze danspasjes voor de Zomertoer en voor de finaleavond. Een fotosessie voor onze kalender stond ook op het programma”, vertelt Liesbeth.

Aan het optreden in Nieuwpoort tijdens de Zomertoer denkt ze met veel genoegen terug. „Het was een mooie zomerse dag. Het defilé viel allerbest mee en ook mijn voorstelling en mijn danspasjes waren in orde.”

Met veel lof spreekt Liesbeth over de aangename sfeer tussen de kandidaten. Van enige jaloersheid is niets te bespeuren. De vriendschap is algemeen. In aanloop naar de finaleavond van 13 september volgt nog het passen van de avondkledij en het cocktailjurkje.

(DCR)

Wie Liesbeth een steuntje wil geven, kan nog altijd het berichtje ‘MCB 14’ sms’en naar 3111. Kaarten voor de finaleavond zijn te verkrijgen via 0474 35 56 73 – 058 23 84 68.

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Het Wekelijks Nieuws Kust) van 5 september 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier