Miss België Cilou Annys en Zedelgemse vriend uit elkaar

Redactie KW

Miss België Cilou Annys heeft gebroken met haar Zedelgemse vriend Frederic Vervaeke. Dat gerucht werd ons bevestigd door een aangeslagen Frederic, met wie Cilou meer dan twee jaar samen was. Cilou weigert te spreken van een definitieve breuk.

Op de huldiging van de kraks op dinsdagavond 2 februari in het Provinciaal Huis in Brugge bevestigde Miss België Cilou Annys dat ze nog samen was met Frederic Vervaeke, haar Zedelgemse vriend met Rwandese roots. Op de vraag hoe het nog ging tussen haar en Frederic, wist ze echter enkel „We zijn nog altijd een koppel” te zeggen.

Breuk bevestigd

Wat later vernam onze redactie uit betrouwbare bron dat Cilou haar Frederic (24), met wie ze ruim twee jaar samen was, had laten zitten. Een gerucht dat door Frederic zelf bevestigd werd. „Dat klopt”, aldus een aangeslagen Frederic woensdagmiddag. „Vorige vrijdag liet ze me via de telefoon weten dat ze het niet meer zag zitten. Veel meer weet ik eigenlijk niet, ik moet er nog over praten met Cilou. Ik heb er eerlijk gezegd geen idee van hoe het nu precies zit.”

Dipje, niet definitief?

Cilou zelf weigerde aanvankelijk te reageren, maar wilde uiteindelijk nog het volgende kwijt : „De relatie zit misschien in een dipje, maar dat betekent niet dat we definitief uit elkaar zijn.” Volgens Cilou’s begeleidster Emilie is zo’n dipje niet meer dan normaal. „Ze is uiteindelijk nog heel jong en alle drukte overvalt haar een beetje.”

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Brugsch Handelsblad) van vrijdag 5 februari 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier