Miljoenste boekster vakantie Intersoc wordt in watten gelegd

Redactie KW

Vera Reniers uit Oostende is de miljoenste gast van Intersoc in het Zwitserse Engadin. Intersoc is de vakantiedienst van de Chritselijke Mutualiteiten. En al zestig jaar organiseren zij reizen tegen een lage prijs volgens een clubformule.

Intussen gingen zo’n kleine 4 miljoen Vlamingen met Intersoc op reis. Maar één van de succesbestemmingen blijft Zwitserland en dat was ook de eerste reiservaring van Vera Reniers.

Kijken naar vakantiefoto’s is ook een beetje nostalgie. Zoals de foto waar Vera Reniers met haar tweelingzusje klaarstaat om op de trein te stappen. Haar eerste reis met de CM, hoe kan het anders, was een wintervakantie naar Zwitserland.

De sociale organisaties kregen na de oorlog van de overheid de opdracht om voor de jongeren gezonde vakanties te organiseren. Zo trok Intersoc naar de Zwitserse bergen. Daar hebben ze nu 26 adressen en in de rest van Europa nog een 80 tal andere locaties. Hun clubvakanties waren van meet af een schot in de roos.

Vera Reniers heeft er intussen een tiental vakanties met Intersoc opzitten. Als miljoenste boekster voor het Zwitserse Engadin kreeg ze een week op haar favoriete vakantiestek aangeboden met alles er op en er aan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier