Milieuraad Amar viert twintigjarig bestaan met nieuw logo

Redactie KW

In januari 1989 werd de Ardooise Milieu- en Adviesraad (Amar) opgericht. Begin volgend jaar bestaat de raad dus twintig jaar. Dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Zo wordt gekozen voor een nieuw en eigentijds logo.

“Amar houdt zich vooral bezig met het bestuderen, opvolgen, reilen en zeilen van de gemeente op het vlak van milieu en natuur”, aldus voorzitter Filip Casier. Als eerste initiatief voor dit porseleinen jubileum wordt gekozen voor een nieuw logo.

“Om te gebruiken op de briefwisseling en publicaties van de raad. Daarvoor wordt een wedstrijd uitgeschreven met als inzet een iPod voor de winnaar”, aldus secretaris Jo Herman. Voorstellen kunnen naar Jo Herman Kaaistraat 67, Ardooie verstuurd worden of in de bus gedeponeer tot uiterlijk 30 april. Iedereen die ouder is dan 10 jaar kan deelnemen met maximum drie ontwerpen per persoon. “We zoeken een origineel nieuw logo. Met daarin de naam Amar en waarbij de aspecten en de entourage van het milieu duidelijk te vinden zijn. Plagiaat is natuurlijk verboden”, aldus nog Jo Herman.

Meer info: www.amar.be (Jan David)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Roeselare) van 12 december 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier