‘Thee met vlinders’ dropt je in Knokke tussen 300 verschillende soorten in exotisch decor

Redactie KW

Van vrijdag 8 juli tot zondag 25 september krijgen bezoekers de kans om meer dan 300 vlinders uit alle hoeken van de wereld te bewonderen en dat te midden van exotische planten.

Donderdagnamiddag stelden Knokke-Heist in samenwerking met The Exhibition Hub en Da Vinci Grandi Eventi de allereerste Belgische editie van ‘Thee met vlinders’ voor. Van vrijdag 8 juli tot zondag 25 september krijgen bezoekers de kans om meer dan 300 vlinders uit alle hoeken van de wereld te bewonderen en dat te midden van exotische planten. De bezoekers leren tijdens een speels en didactisch moment meer over de fascinerende levenscyclus van vlinders. Entomoloog Laurian Parmentier, onderzoeker aan de Universiteit Gent, is verantwoordelijk voor de wetenschappelijke ondersteuning van ‘Thee met vlinders.’ Burgemeester Lippens liet alvast een kleurrijk exemplaar plaatsnemen op zijn kostuum.

Het paviljoen van 225m² is opgesteld aan de Wandelaar in Duinbergen, op 300 meter van het Casino. Kinderen betalen 8 euro, volwassenen 10 euro. Voor groepen zijn er degressieve toegangsprijzen. Meer info via www.theemetvlinders.be

(DM – Foto DM)