Stuur ons een selfie met je huisdier en win één jaar gratis dierenvoer

10/09/15 om 16:30 - Bijgewerkt op 11/09/15 om 11:54

Naar aanleiding van werelddierendag begin oktober pakt Krant van West-Vlaanderen uit met een dierenspecial, en KW.be met een fijne fotowedstrijd!

Stuur ons een selfie met je huisdier en win één jaar gratis dierenvoer

KW.be gaat op zoek naar de leukste foto van jou met je huisdier. En meedoen is makkelijk. Neem een close-up van jezelf met jouw huisdier en laat ons weten waarom jouw huisdier zo'n hartendief is. Onze redactie maakt een selectie van de 100 leukste inzendingen. Deze 100 foto's worden verwerkt in onze special mijn huisdier van vrijdag 2 oktober. De inzending die het meeste stemmen verzamelt op KW.be kan bovendien rekenen op een waardebon van 600 euro om te besteden in de vernieuwde dierenafdeling van Floralux.

Reden genoeg dus om je kat of hond op de schoot te trekken, je selfiestick boven te halen voor een kiekje met je parkiet of even mee onder te duiken bij je koi-collectie. En uiteraard mogen ook exotische huisdieren, we veroordelen niemand omdat hij of zij nu eenmaal gepassioneerd is door flamingo's, marmotten of pythons.

>> Deelnemen kan hier

Stuur ons een selfie met je huisdier en win één jaar gratis dierenvoer

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!