Oostendenaar Glenn woont een jaar lang in Florida waar orkaan Irma lelijk huis houdt

10/09/17 om 18:46 - Bijgewerkt om 18:46

Oostendenaar Glenn Michiels woont momenteel een jaar lang in Kissimee in Florida. Hij woont ten westen van Tampa, daar waar de storm nu ongeveer aan land gaat. "Het is de eerste keer dat ik een storm van dat kaliber mee maak, maar bang ben ik niet", klinkt het bij Glenn.

Glenn liet in maart, eerder dit jaar, zijn geboortestad voor een jaar lang achter zich om een pilootopleiding te volgen in Florida. "Ik koos voor Florida omdat de opleiding iets korter is, door het mooie weer kan je meer vliegen. Ook het leven in Florida is goedkoper. Het plan was eerst om les te volgen in Californië, maar qua prijs scheelde het enorm, zowel voor het lessenpakket als voor de huur van een appartement", zegt Glenn. "Ik wist dat het hier wel eens kan stormen maar dit is toch wel een van de zwaarste stormen die ze hier al mee hebben gemaakt. Eerst zou de storm aan de oostkust aan land gaan, maar ondertussen is de storm al opgeschove...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!