Nieuwe wegwijzers voor Groen Lint rond Oostende

Gedeputeerde en voorzitter van Westtoer Franky De Block, provincieraadslid Herman Lodewyckx, burgemeester van Oudenburg Ignace Dereeper, schepen voor toerisme Johan Vande Lanotte en burgemeester Jean Vandecasteele, bij de voorstelling van de nieuwe wegwijzers in Stene-dorp. © BVO
Redactie KW

In Stene-dorp hebben de gemeentelijke en provinciale mandatarissen de nieuwe wegwijzers voor het Groen Lint rond Oostende voorgesteld.

Het Groen Lint is een fietsroute van 35 kilometer rond Oostende. Stad Oostende en Westtoer van het provinciebestuur ontwierpen een kwaliteitsvolle bewegwijzering. Tegen het begin van de zomervakantie moeten er ongeveer 200 metalen borden komen, gemaakt op hetzelfde formaat als de bordjes van het fietsnetwerk.

De nieuwe wegwijzers worden ook aan dezelfde metalen borden bevestigd als die van de knooppuntenroute. De bordjes laten de fietser toe het Groen Lint in beide richtingen af te leggen. Vermits het Groen Lint ook door Oudenburg en Bredene passeert, zijn deze gemeenten ook partners in dit project.

(BVO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier