Nieuw toeristisch onthaalnetwerk in Brugse Ommeland

De nieuwe infopunten moeten de toeristen nog makkelijker wegwijs maken in het mooie Brugs Ommeland. © W. Pattyn
Redactie KW

Het provinciebedrijf Westtoer pakt uit met een nieuw toeristisch onthaalnetwerk in het Brugse Ommeland. Voortaan zijn er 27 Infopunten in de regio. Die zijn gevestigd bij toeristische ondernemers en ReCa-uitbaters.

Naast de Diensten voor Toerisme kunnen vakantiegangers en recreanten in het Brugse Ommeland voortaan bij de 27 Infopunten Toerisme terecht voor toeristische brochures en insidertips.

“De Infopunten zijn de meest gastvrije plekjes in het Brugse Ommeland. Een gastvrij onthaal is meer dan een folder presenteren. De persoonlijke aanpak en de authentieke tips van de insiders zijn een meerwaarde”, aldus Franky De Block, gedeputeerde en voorzitter van Westtoer. “De enthousiaste ondernemers hebben een hart voor de streek. Westtoer heeft hen goed geïnformeerd met informatie over het Brugse Ommeland. Via workshops, geleid door een coach, werden de Infopunten opgeleid tot echte streekkenners en ambassadeurs.”

Alle ondernemers krijgen een bordje met het herkenbare groene i-logo om aan de gevel te hangen. Ook bij de diensten voor toerisme vind je hetzelfde logo terug, wat de herkenbaarheid ten goede komt.

Alle info is te vinden via www.brugseommeland.be/infopunt.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier