Nieuw kookboek leert je meer dan alleen koken met vis uit de Noordzee

16/10/14 om 15:34 - Bijgewerkt om 15:34

Bron: Kw

Het vanmorgen in Oostende voorgestelde 'Noordzeeviskookboek' is een standaardwerk voor zowel de culinair geïnteresseerde amateurkok als de professional op zoek naar wetenschappelijk onderbouwde kennis over onze Noordzeevis en haar bereidingen.

We zien van links naar rechts fotograaf Heikki Verdurme, chef-kok Felix Alen, Vlaams minister Joke Schauvliege en auteur Marc Declercq. (Foto ML)
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!