Nieuw kookboek leert je meer dan alleen koken met vis uit de Noordzee

16/10/14 om 15:34 - Bijgewerkt om 15:34

Bron: Kw

Het vanmorgen in Oostende voorgestelde 'Noordzeeviskookboek' is een standaardwerk voor zowel de culinair geïnteresseerde amateurkok als de professional op zoek naar wetenschappelijk onderbouwde kennis over onze Noordzeevis en haar bereidingen.

We zien van links naar rechts fotograaf Heikki Verdurme, chef-kok Felix Alen, Vlaams minister Joke Schauvliege en auteur Marc Declercq. (Foto ML)
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden