Gids moet chefs helpen om te kiezen voor duurzame vis

14/11/14 om 14:49 - Bijgewerkt om 14:49

Bron: Kw

Door overbevissing en de stijgende vraag is het essentieel op een verantwoorde en duurzame manier om te gaan met vis, schelp- en schaaldieren.

Niet alleen de visserijsector en de consument kunnen hun steentje bijdragen, ook de chefs, restaurateurs en vishandelaars hebben hun rol. Om die laatsten te ondersteunen, is er voortaan de vis- en zeevruchtengids voor professionele gebruikers met wetenschappelijk onderbouwde informatie over de 70 meest gegeten vissen, schelp- en...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden