Gids moet chefs helpen om te kiezen voor duurzame vis

14/11/14 om 14:49 - Bijgewerkt om 14:49

Bron: Kw

Door overbevissing en de stijgende vraag is het essentieel op een verantwoorde en duurzame manier om te gaan met vis, schelp- en schaaldieren.

Niet alleen de visserijsector en de consument kunnen hun steentje bijdragen, ook de chefs, restaurateurs en vishandelaars hebben hun rol. Om die laatsten te ondersteunen, is er voortaan de vis- en zeevruchtengids voor professionele gebruikers met wetenschappelijk onderbouwde informatie over de 70 meest gegeten vissen, schelp- en...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!