‘Mijn Restaurant’-deelnemers Claudio en Gaëlle op opening Paasfoor

Redactie KW

De Paasfoor is op komst. Ruim twee weken lang wordt de binnenstad weer omgetoverd tot een reuzenpretpark met zowel spectaculaire attracties als leuke kindermolens en voer voor de liefhebbers van de traditionele foorlekkernijen.

„De schoolgaande jeugd krijgt er dit jaar een extra attractie bij. Vanaf maandag 6 april, de eerste dag van de paasvakantie, rijden de 156 foorkramers de stad binnen. Het jonge volkje zal zich kunnen vergapen aan de indrukwekkende opbouw van dit reuzenpretpark”, zegt schepen Jean de Bethune.

„De opening krijgt dit jaar een extra dimensie door de Nocturne die de nieuwe samenwerking met de handelaars van het Handelsdistrict Kortrijk Centrum illustreert”.

De opening van de Paasfoor is meteen ook de opening van het nationale foor- en kermisseizoen en vindt traditiegetrouw plaats op Witte Donderdag. De burgemeester opent de kermis feestelijk om 15 uur op de pui van het stadhuis. Naast het voltallige schepencollege zullen ook Claudio en Gaëlle, het jonge koppel uit het vtm-programma ‘Mijn Restaurant!’ van de partij zijn. (VVK)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie Kortrijks Handelsblad) van 3 april 2009.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier