Mijn Restaurant 2010: La Muse Nieuwpoort moet deuren sluiten (UPDATE)

Redactie KW

Geen West-Vlaamse finalist dit jaar in het tv-programma Mijn Restaurant. La Muse in Nieuwpoort moest gisteravond de deuren sluiten, waardoor Kristof De Kroon (28) en Silke Van Quathem (21) hun droom mogen opbergen.

Populair

De kijkers van het populaire VTM-programma konden de voorbije dagen stemmen wie het tweede finaleticket kreeg, naast Karnivale in Aalst dat rechtstreeks doorging. La Muse moest het daarbij opnemen tegen restaurant Terrae in Genk, maar verloor het pleit.

Toch tevreden
Toch blikken Silke en Kristof tevreden terug op hun korte avontuur. “Mochten de vissen kunnen stemmen, dan gingen we zeker door naar de finale”, zegt chef Kristof. La Muse kreeg al bij al goede kritieken, maar volgens het jonge koppel heeft het ‘Limburggevoel’ hen de das omgedaan.

Sámen op reis

In het weekblad Dag Allemaal staat deze week een stuk over de vermeende drugs- en alcoholuitspattingen van Kristof en over het feit als zou het koppel al uit elkaar zijn, maar daar gaan Kristof & Silke niet veel op in. „Laat ze maar schrijven. Het is jammer dat zoiets gebeurt, maar wat kunnen wij daaraan doen?”, reageren ze in een recenter interview in Krant van West-Vlaanderen. In elk geval gaan de twee binnenkort eerst op een welverdiende vakantie naar Kenia, -sámen voor alle duidelijkheid- en zijn er vage plannen om daarna een nieuwe zaak te openen. Waarschijnlijk weer aan de kust, maar normaal gezien niet in Nieuwpoort.

(LD/BS)

Meer hierover in het nieuws op Focus-WTV vanaf 18u00. Focus-WTV: nieuws van hier!

Uitgebreid interview in Krant van West-Vlaanderen van vrijdag 4 juni 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier