Mercedes brandt uit na ongeval door spookrijden in Nieuwpoort

Redactie KW

Dinsdagmorgen is een Mercedes personenwagen met vier jonge inzittenden de Elisalaan in Nieuwpoort-Bad ingereden in de verboden rijrichting. De wagen, die uit de richting van Nieuwpoort-Stad kwam, reed zich daarbij vast tussen de tramsporen en kwam een honderdtal meter verder tot stilstand tegen enkele betonnen boordstenen van de trambedding.

Door de klap geraakte de wagen vooraan beschadigd en schoot daarbij in brand. De vier inzittenden konden gelukkig tijdig het voertuig verlaten en geraakten niet gewond, maar de dure personenwagen stond ondertussen wel volledig in brand. De brandweer van Nieuwpoort probeerde de wagen nog te blussen met massa’s schuim maar kon niet beletten dat de wagen volledig uitbrandde. De brandweer had nadien nog heel wat werk om het blusschuim, dat op de tramsporen was terechtgekomen, weg te spuiten. De vier inzittenden mogen van geluk spreken dat ze de klemgereden wagen nog tijdig konden verlaten.

(JT)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Kust, en in het nieuws op Focus vanaf 18u00

Mercedes brandt uit na ongeval door spookrijden in Nieuwpoort

div style=”width: 350px; height: 88px; padding: 8px; border: thin solid #1e3b8b; background-color: #eeeeee; -moz-border-radius: 8px; border-radius: 8px; box-shadow: 5px 5px 3px #888; -moz-box-shadow: 5px 5px 3px #888;” > Bekijk hier de reportage

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier