Menen kiest stadsambassadrice

Redactie KW

Vier meiden voelen zich geroepen om in de voetsporen te treden van Marlies Van der Beken. Op zaterdag 30 augustus wordt de nieuwe Stadsambassadrice 2008 gekozen. Wordt het Virginia Herie, Aline Masse, Melissa Vanmaelsaeke of Maricia Maes ?

Virginia Herie, Aline Masse, Melissa Vanmaelsaeke en Maricia Maes strijden op zaterdag 30 augustus vanaf 19.30 in het cultuurcentrum De Steiger voor de titel en de sjerp… Iets voor middernacht zal de naam van de nieuwe Stadsambassadrice bekend gemaakt worden.

Vooraleer het echter zo ver is moeten de meisjes bewijzen dat ze de titel waard zijn. De verkiezingsnacht wordt georganiseerd door de stedelijke dienst evenementen, Frederik Imbo neemt de presentatie voor zijn rekening. De dansgroep Helios onder leiding van Catherine Lavogez zorgt voor wat muzikale en visuele ondersteuning.

Een fraaie prijzenpot

Om de meisjes te motiveren is er een fantastische prijzenpot voorzien. Zo mag de nieuwe stadsambassadrice een jaar lang gratis autorijden in een Renault New Twingo. De winnares ontvangt ook een bronzen kunstwerk van Marc Claerhout, een reis voor twee personen naar een zonnige bestemming, een gouden ring en andere prijzen en waardebons ter waarde van 2.500 euro. Voor de eredames is er een weekend naar Parijs en een prijzenpot ter waarde van 1.250 euro.

(Lien)

Verkiezingen Stadsambassadrice Menen op zaterdag 30 augustus om 19.30 uur in De Steiger. Toegang : 7 euro (vvk : 5 euro)

Het volledige artikel verscheen in de Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Leie) van 29 augustus 2008

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier