Meisjes Chiro Vlo’ke uit Roeselare krijgen speciale attentie na Dag van de Jeugdbeweging

Redactie KW

De meisjes van Chiro Vlo’ke maakten voor de Dag van de Jeugdbeweging het origineelste filmpje en werden daar uitgebreid voor beloond. Op de dag zelf, ondertussen enkele weken geleden, kregen ze tussen het feestgedruis een luxueus ontbijt. Vandaag, zondag 4 december, deelden de leden in de pret. Ze kregen elk een speciaal gemaakt gadget.

De opdracht voor de verschillende Chiro’s uit groot Roeselare was simpel: maak een ludiek filmpje waarin Chiro aan bod komt. Daar gingen ze bij Chiro Vlo’ke uit Roeselare maar al te graag op in. “Mijn broer, Titus Monteyne, maakt elk jaar een filmpje over de vereniging”, vertelt Aenea Monteyne. “We maakten hiervan een leuke montage en stuurden die in, met succes.”

De meisjes kregen allemaal een balpen met daarop speciaal het logo van Chiro Vlo’ke, tot groot jolijt van de jongedames. “Verder kregen we ook nog een reuzenmikado, cd’s, enz. Heel leuk.” De wedstrijd ging uit van de jeugddienst Roeselare. “Wij hebben voor het filmpje van Chiro Vlo’ke gekozen omdat dit filmpje een heel mooi, positief, beeld van de jeugdbeweging toont en dat konden we enorm appreciëren”, vertelt Sjomara Derck van de jeugddienst.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier