Meisje dient klacht in bij politie na tatoeage van 56 sterren op gezicht

Redactie KW

Kimberley Vlaeminck (18) heeft klacht ingediend bij de politie van Kortrijk nadat een tatoeëerder 56 sterretjes op haar gezicht heeft gezet. Het meisje houdt vol dat ze er slechts 3 heeft gevraagd.

Dat melden Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad. ‘Die man had een tekening gemaakt met meerdere sterren. Ik had hem gezegd dat ik er maar drie moest hebben. Maar hij bleef maar bezig. Zeker drie keer heb ik hem gevraagd om te stoppen. Maar hij zei telkens dat hij nog een klein beetje werk had met inkleuren. En plots vroeg hij of hij de laatste twee grote sterren ook moest inkleuren. Ik viel uit de lucht, wist niet over welke grote sterren hij het had’, zegt Kimberley Vlaeminck aan het Nieuwsblad.

Ook zei het meisje dat ze tijdens het tatoeëren even in slaap moet zijn gevallen. Volgens de tatoeëerder is dat onmogelijk. ‘Omdat het gewoon te veel pijn doet. Dat meisje heeft die sterren gevraagd. En ik heb ze haar gegeven. Punt aan de lijn. Ze was er overigens aanvankelijk ook héél blij mee. Alleen: dat veranderde toen ze haar vader zag’, vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

Het meisje wil de sterretjes zo snel mogelijk laten weghalen; een behandeling die zeer pijnlijk en duur zal zijn. Ze heeft alvast klacht ingediend bij de politie van Kortrijk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier