Masters@Rock in Torhout zo goed als uitverkocht

Redactie KW

Een dikke maand voordat de tweede editie van Masters@Rock in Torhout op gang wordt getrapt, zijn de tickets voor de optredens van de zaterdag al allemaal de deur uit. Wie snel is, kan via de lokale muziekzaak nog een combiticket op de kop tikken en zo meteen ook op vrijdag nog de Afrekeningsfuif van Studio Brussel meemaken. De organisatie verwacht om en bij de vijfduizend toeschouwers en lijkt zo definitief, maar weliswaar nog bescheiden, aan te knopen met een roemrijk verleden.

Vanmiddag liet de organisatie via Facebook weten dat alle losse tickets voor de zaterdag van Masters@Rock de deur uit zijn. Woensdag wordt ook de combiverkoop via de organisatie stopgezet, vanaf dan kunnen gegadigden enkel nog terecht in TopDisc op de Markt van Torhout.

Het festival kende vorig jaar een aarzelende start, maar doet voor deze editie beduidend beter, met over het hele weekend zeker 5000 aanwezigen. “Vooraan het festivalterrein zal ruimte gecreëerd worden voor een marktje en een rustzone”, geeft Peter Lavens nog mee. “Naast het domein van Vandelanotte komt een nog ruimere parking, zodat de toegang ook nog een stuk beter zal verlopen.”

De headliners op de affiche – Channel Zero, Therapy? en De Heideroosjes – zijn duidelijk goeie keuzes geweest.

(FJA)

Meer in De Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier