Marnick Fraeye trouwt binnenkort met derde Aziatische vrouw

Redactie KW

Marnick Fraeye is een liefhebber van Aziatische vrouwen. Dat geeft hij zonder problemen toe. “Ik ben geen uitgaanstype, bovendien werkte het op liefdesvlak niet met Belgische vrouwen.” De 44-jarige Marnick zocht het dus verder, meerbepaald in Azië. Theerakarn (22) wordt zijn derde vrouw op 20 jaar tijd.

Met zijn eerste vrouw, Ludy, trouwde Marnick al in 1991. “We leerden elkaar kennen door te corresponderen. Ik maakte er nooit een geheim van dat ik met haar wou trouwen”, vertelt hij. Die eerste trip naar de Filipijnen was een heel avontuur. “Het was mijn eerste reis ooit. Toen ik daar in de luchthaven stond wou ik meteen terugkeren. Er was overal rook en het stonk er. Toch heb ik op mijn tanden gebeten. Enkele weken later was ik getrouwd met Ludy en kwam zij mee met mij naar België. Samen kregen we een kindje: Darline.”

Dat huwelijk liep op de klippen nadat hij tijdens een reis naar de Filipijnen op een ander, jonger, meisje viel: Charlette. “Enkele maanden later waren we gescheiden en nog datzelfde jaar was ik met haar getrouwd. Met haar kreeg ik ook een baby. Tot ze op een dag vertelde dat ze wou scheiden. Enkele maanden later was Charlette weg, bleek dat ze daar al maanden mee bezig was.”

In alle eenzaamheid zocht hij het iets verder in Azië, meerbepaald in Thailand. “Niet al mijn ervaringen daar waren even positief. ‘s Ochtends kwam ik wakker naast iemand waarvan ik dacht dat het een zij was. Nader onderzoek toonde aan dat het een hij was. Dat was schrikken.” Toch was die reis niet nutteloos. “Via Facebook sprak ik af met Theerakarn. De liefde was er meteen en bleek wederzijds. Als de papieren in orde raken, trouwen we nog dit jaar.”

Theerakarn is momenteel voor drie maanden in het land, een ploeg van VT4 volgt het pril (huwelijks)geluk op de voet voor een nieuwe docusoap.

(TD)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier