Marilyn uit Ieper en Hans uit Zonnebeke tegen elkaar in ‘Komen Eten’

Redactie KW

In het populaire VT4-programma ‘Komen Eten’ – waarin amateurkoks het een week lang tegen elkaar opnemen – roeren van maandag 8 tot donderdag 11 november twee streekgenoten in de potten : Marilyn Denuwelaere uit Ieper, winkelbediende bij Colruyt, en de Zonnebeekse slager Hans Bouten.

Wie al eens in de Ieperse Colruyt komt, kent Marilyn ongetwijfeld. De 37-jarige Ieperlinge toont op dinsdag 9 november haar kookkunsten in het VT4-programma ‘Komen Eten’ en proeft op maandag, woensdag en donderdag het al dan niet lekkers dat haar drie medekandidaten voorschotelen. Het was een van haar collega’s die Marilyn overtuigde om mee te doen aan het programma. „Ik ben al een tijdje een trouwe fan van ‘Komen Eten’, maar als ik kijk kan ik het niet laten om mij te ergeren aan de prutsers die soms meedoen”, vertelt ze. Marilyn is heel enthousiast over haar deelname en heeft nog geen seconde spijt gehad dat ze zich inschreef.

Slager in de keuken

Ook Hans Bouten is een hele week te zien. „Terwijl ik eens naar ‘Komen Eten’ keek merkte ik terloops op dat ik ook wel eens aan zo’n programma wou deelnemen”, vertelt Hans. „Zonder mijn weten schreef mijn dochter me in.” Maandagavond 8 november toont VT4 de aflevering waarin de deelnemers bij Hans op bezoek zijn. „Wat de wedstrijd betreft, is als eerste aan bod komen misschien een nadeel. Nadien was ik echter blij, want de volgende afleveringen kon ik dan relax aanpakken. Van bij het aperitief zat de ambiance er in. Een onderdeel van het programma is dat de gasten alles in huis bekijken. Daar heb ik geen problemen mee, maar onze slaapkamer hielden we toch privé.”

(TG & NVZ)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Wekelijks Nieuws West)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier