Marianne Pauwaert bereidt beste vissoep op Brugge Culinair

© Foto FP
Redactie KW

Naar aanleiding van de zesde editie van de culinaire beurs Brugge Culinair werd zondag een wedstrijd gehouden voor de beste vissoep.

Organisator Maarten du Bois van de Zeebrugse visgroothandel Chef’s Secrets was bijzonder opgetogen met het aantal deelnemers. Uiteindelijk werden vijftien vissoepen geselecteerd voor de wedstrijd. Een tienkoppige jury, met onder meer de Brugse schepen voor lokale economie Hilde Decleer en de Brugse horeca-uitbaters Li Vandamme en Yannick Vanmeckeren, proefde de verschillende soepen.

Uiteindelijk werd Marianne Pauwaert van het restaurant De Tijdok in Zeebrugge uitgeroepen als winnaar. De tweede prijs was voor Maxime Osten van het restaurant Livingroom 102 in Westkapelle en de derde prijs ging naar de leerlingen van het zevende jaar grootkeuken van de Brugse hotelschool Ter Groene Poorte.

(SR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier