Marcel Vanthilt kreeg onverwacht bezoek in zijn villa in Ieper

Redactie KW

Woensdagavond dook er tijdens de uitzending van Villa Vanthilt in Ieper plots een vrouw uit het niets op en noemde ze Marcel Vanthilt een “grote onnozelaar”. Ook de gasten, vader en zoon Merckx, moesten het ontgelden.

Marcel Vanthilt had net Eddy en Axel Merckx ontvangen, toen een vrouw op de set opdook en Marcel een “grote onnozelaar” noemde. “En u ook allemaal”, zei ze tegen Eddy en Axel Merckx. Vader en zoon waren zichtbaar uit hun lood geslagen.

Vanthilt bleef bij de les. Met de woorden “Leuk, zo gebeurt er eens iets. Dat is live televisie”, ging hij verder. Eddy Merckx moest duidelijk een paar keer slikken bij het incident. Wie de setcrasher was, is vooralsnog niet bekend.

Vanavond krijgt Marcel Vanthilt het bezoek van minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders. Daarnaast komt bioloog en kunstenaar Angelo Vermeulen, die door NASA geselecteerd werd om deel te nemen aan een Marssimulatie. Er wordt ook vooruitgeblikt op het dancefestival Tomorrowland, dat in een mum van tijd uitverkocht was. En de muziek is van Merdan Taplak, een Antwerpse dj en producer die aanstekelijke elektro-disco maakt met balearic beats en Turkse invloeden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier